AZ ISKOLA TÁJÉKOZTATÓJA AZ ÉTKEZTETÉSRŐL a 2024/2025 tanévre

Iskolánkban kizárólag déli meleg étkeztetés van. Az étkeztetést az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet (ÉSZGSZ) biztosítja. Egy féle menüvel (nincs választási lehetőség).

Az ÉSZGSZ honlapján minden szükséges információ megtalálható (www.eszgsz.hu)

Az ÉSZGSZ tájékoztató levelei az étkezésről:

Étkezést igénybevételének feltétele az olvashatóan kitöltött és aláírt dokumentumok eljuttatása  a etkezes@eszgsz.hu email címre, vagy papíros formában az ÉSZGSZ titkárságán (XIII. Róbert Károly krt. 49-51.) valamint postai úton az ÉSZGSZ címére. (ez megtalálható a fenti tájékoztató levelekben)

Az ÉSZGSZ kifejezett kérése hogy az elektronikus ügyintézési formát részesítsék előnyben.

Az iskolában – sajnos – nincs lehetőség ügyet intézni!

Korábban már iskolánkban étkező tanulóinknak is be kell küldeniük a fenti nyomtatványokat, ahhoz hogy a következő tanévben is tudjanak étkezni! A nyomtatványok beküldése után Ők a korábban kapott belépési adatokkal fognak tudni rendelni.

Kedvezmény nélküli teljes áras étkezés esetén:

Szándéknyilatkozat és igénylőlap: a 2024/2025-as tanévre (Nyomtatott nagybetűkkel, olvashatóan kitöltve)

Kedvezményes étkezés esetén:

Szándéknyilatkozat és igénylőlap: a 2024/2025-as tanévre (Nyomtatott nagybetűkkel, olvashatóan kitöltve)

8. melléklet: a kedvezményes étkezésre való jogosultság igénybe vételéhez a szükséges igazolásokkal együtt kell leadni.

– Nagycsaládos kedvezmény esetén: elegendő a 8. sz. melléklet kitöltése.

– Tartós betegség vagy fogyatékosság esetén: a 8. sz. melléklethez csatolni kell az igazolást az emelt összegű családi pótlékról (MÁK határozat), vagy egy szakorvosi igazolást, vagy egy szakértői és rehabilitációs bizottsági szakvéleményt. A hatósági kártya önmagában nem elegendő igazolási mód!

– Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény esetén: a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt megállapító határozatot kell mellékelni.

9. melléklet: a nevelésbe vett / utógondozói ellátásban részesülő esetén a gyámhatósági határozat csatolása szüksége.

Adatlap diétás étkezést igénylő személyről: kizárólag szakorvosi igazolással együtt érvényes!

Ebédbefizetés rendje:

Az étkezési térítési díj befizetése a Multischool  rendszerben a szülői modulban történő megrendeléssel/bankkártyás kiegyenlítéssel történik, az adott hónapra az előző hónap 5.-25. közti időszakban. Ezt Önök szülők fogják intézni!

Amennyiben hiánytalanul beküldik a fent említett lehetőségeken a kért nyomtatványokat, utána tudják rögzíteni gyermeküket a rendszerbe az ÉSZGSZ munkatársai és ezek után kapnak kódot a programhoz – amivel majd fognak tudni rendelni/fizetni Önök augusztus 5-től 25-ig ebédet 2024. szeptember hónapra.

Az ÉSZGSZ honlapja szerint, aki a nyitva álló időszakban a befizetést elmulasztja, azok számára egy alkalommal biztosítanak készpénzes ebédbefizetési lehetőséget az ÉSZGSZ központjában (2024. 08.27. kedden 7:00-17:00).

Akik nem rendelkeznek internetes eléréssel vagy nincs bankkártyájuk azoknak készpénzes befizetés kizárólag az ÉSZGSZ székhelyén havonta egyetlen egy napon lesz lehetőség. Az iskolában nincs lehetőség befizetni az ebédet.

 

Térítési díj összege:

A tanulók étkezési térítési díjának összege 402,59 Ft/nap (50 %-os díjkedvezménnyel 201,30 Ft/nap)

Ebédlemondás: Hiányzás esetén a lemondást legkésőbb a befizetett étkezési napot megelőző munkanapon reggel 9.00 óráig tudják rögzíteni a szülői felületen.

Az étkezéssel kapcsolatosan bármely további kérés, kérdés esetén az ÉSZGSZ-hez tudnak fordulni a +36/1/606-0500 telefonszámon.