Kedves Leendő Diákunk!

OM azonosító: 203032 

Iskolánkban kétféle technikumi képzésre jelentkezhetsz.

Mindkét szakról bővebben olvashatsz a Képzéseink menüpontban.

Mindkét képzésünk 5 éves, a negyedik év végén előrehozott érettségi vizsgát tehetsz magyar nyelv és irodalomból, matematikából és történelemből, az 5. év végén idegen nyelvből és szakmai tantárgyból.

Ha szeretnél nálunk tanulni, felvételi vizsgát kell tenned.

Az írásbeli felvételi időpontja: 2023. 01. 21-e. Magyar nyelvből és matematikából kell 2 x 45 percben feladatlapot megoldanod.  Az írásbeli felvételi az egész országban azonos.

A szóbeli felvételi elbeszélgetés február 28-án, március 1–én és 9-én lesz iskolánkban. Ezen a vizsgán nem tantárgyi tudást várunk, hanem szeretnénk megismerni a terveidet, elképzeléseidet. Ezekről fogunk beszélgetni.

A felvételi pontszámaidat az írásbeli vizsga és a szóbeli elbeszélgetés eredménye alapján, illetve az általános iskolai 7. év végi és 8. félévi bizonyítványod alapján számoljuk ki.

Akár faipari technikusnak, akár dekoratőrnek jelentkezel orvosi alkalmassági vizsgálaton is részt kell venned. A vizsgálatot az iskola szervezi, időpontjáról értesítünk.

Szülői nyilatkozat orvosi alkalmassági vizsgálathoz

A dekoratőr szakra jelentkezőknek pályaalkalmassági vizsgát is szervezünk, melyen kreatív készségeidet, térlátásodat, rajzkészségedet szeretnénk megismerni. Erre a szóbeli vizsga napján kerül sor. A pályaalkalmassági vizsga része egy saját portfólió bemutatása is, melyek leírását a felvételi tájékoztatóban találod.

A részletes Felvételi tájékoztatót alább találod, minden fontos eseménnyel és határidővel!

Felvételi tájékoztató