Rövid ám de tartalmas felkészülés után reményekkel tele izgatottan indultunk el a VI. bázisiskolai faipari szakmai versenyre. Első nap szakmai elméleti tudásukról adtak tanúbizonyságot diákjaink mind az írásbeli feladatsor kitöltésével, mind a támogató cégek által képviselt faipari területeket érintő szakmai kérdések megválaszolásával.

Az elméleti forduló sikeres teljesítése után a gyakorlati feladat megkezdésére is jutott idő. 

 

Rövid feladat ismertetést és gyors konzultációt követően versenyzőink el is kezdhették a gyakorlati feladat megoldását. Egy hosszú és fárasztó nap után egy kis pihenésre is volt idő amit város nézéssel töltöttünk, így a helyi látnivalók megtekintésével záródott a nap.

A második versenynap korán kezdődött itt viszont már csak a gyakorlati verseny részre kellett koncentrálniuk a versenyzőknek. Egy 5 órás gyakorlati forduló után véget ért a verseny második napja.

Rettentő izgatottan vártuk az eredményhirdetést. A pontozás alapján sikerült az ötödik helyezést megszereznünk.

Versenyzőink a Leitz Hungária Kft különdíját is elnyerték a cég képviseletében delegált szóbeli feladat megoldásnál a legmagasabb pontszám megszerzésével.

Örömmel, sikerekkel és rengeteg tapasztalattal, élménnyel és tudással tértünk haza! Nagyon büszke vagyok a csapatra kiválóan helytálltak a versenyen, miközben példaértékű szakmai alázatról és tudásról tettek tanúbizonyságot.

Hatalmas gratuláció Licsik Rékának, Sperka Benedeknek, Petrik Balázsnak és persze a felkészítő oktatóiknak, korábbi tanáraiknak, akik tudásukat átadva hozzájárultak eme nagyszerű eredmény eléréséhez!