Regisztráció a személyes beiratkozáshoz:

9.A osztály

9.B osztály

9.C osztály

A beiratkozás két részből áll:

1. Online beiratkozás a KRÉTA rendszeren keresztül

Időpont: június 15-20. A jelenlegi általános iskola KRÉTA webes (nem telefonos applikáció!) felületére kell belépnie kizárólag gondviselői hozzáféréssel.

A felületen, a menüsor végén az e-Ügyintézés menüpontot kiválasztva a rendszer átnavigál az e-Ügyintézés felületére, ahol a bal oldalon az Ügyintézés indítása menüt kiválasztva megjelenik az indítható ügyek listája. Ebből a Beiratkozás középfokú intézménybe ügyet kell kiválasztani és elindítani a beiratkozást.
A KRÉTA felületen keresztül kérjük, semmilyen dokumentumot, ne töltsenek fel!

2. Személyes beiratkozás

A szülőnek/gondviselőnek a beiratkozás napján személyesen is meg kell jelennie az intézményben és a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, nyilatkozatok eredeti példányát be kell mutatni, illetve le kell adni.
A személyes beiratkozás időpontja: 2023. június 22. (csütörtök) 14,00 – 17,00 óra között iskolánk honlapján előre regisztrált időpontban lehetséges.
Kérjük, hogy a beiratkozásra az alábbiakat hozzák magukkal:
 a tanuló személyi igazolványát vagy születési anyakönyvi kivonatát, lakcímkártyáját; TAJ kártyáját, valamint adókártyáját. (vagy azoknak másolatát)
 a tanuló általános iskolai bizonyítványát;
 a diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK adatlapot;
 nyilatkozatot az iskolai rendezvényeken készült fényképek nyilvánosságra hozatalának engedélyezéséről;
 érvényben lévő SNI, vagy BTMN határozat másolatát (amennyiben van ilyen), illetve a felmentés érvényesítéséhez a gondviselő által írt kérvényt;
 az előre online megrendelt Kozmás egyenpóló árát;
 gólyatáborra való jelentkezés esetén a költség fennmaradó összegét.