Iskolánkban vezetői döntés értelmében 2021. május 17-től kezdődik a jelenléti oktatás.

  1. május 17-től történő iskolai étkezés igénybevétele az alábbiak szerint történik:

Az étkezés megrendelése nem lesz automatikus most sem!

A szülőknek minden esteben írásban kell kérniük az étkezést gyermekük részére a kozmaebed@gmail.com email címen 2021. május 11-ig, feltüntetve a diák nevét , osztályát és azt, hogy milyen fizetési módot választanak.

Átutalásos fizetési módnál: a megadott email címre küldöm a szokásos módon a számlát, amennyiben megkapom Önöktől az emailt az igénylésről.
A járványügyi helyzet miatt – ha lehetséges – ezt a fizetési módot vegyék igénybe.

Készpénzes fizetési módnál: amint megkapom a megadott határidőig (2021. máj. 11-ig) az igénylő emailt, megrendelem gyermeküknek az étkezést. Ebben az esetben a személyes befizetésre 2021. május 17-én 8 órától 16 óráig lesz lehetőség.

Kérem szíves megértésüket, hogy a járványügyi helyzet miatt a megadott határidő után érkezett igényeket már nem tudjuk teljesíteni.

Természetesen a 2020/2021 tanévben korábban lemondott és még nem jóváírt napok jóváírása a 2021. május hónapra szóló étkezés megrendelésekor megtörténik!

Tájékoztatom, hogy az ÉSZGSZ a bankkártyás fizetést lehetővé tevő szülői modult is aktiválta a Multischool programban. Ennek részleteiről tájékozódhat az eszgsz.hu oldalon. Ezt a rendszert iskolánkban 2021. szeptemberétől szeretnék, mint lehetőséget bevezetni.