A Színművészeti Egyetemre utoljára 1989-ben vettek fel Kozmás diákot, Őze Áron személyében. Idén újra megtörtént a csoda.

Atlasz Barnabás hangját és kimagasló alakját még sokan maguk elé tudják képzelni, hiszen egy évvel ezelőtt még iskolánk tanulója volt.

Barnabás nem csak az ünnepségek állandó szereplője volt, de 2016-18-ig a kerületi, illetve budapesti versmondó versenyek dobogós- leggyakrabban első- helyezettje. 2017-ben érte el versmondóként a legnagyobb sikerét, amikor a Nemzeti VERSeny országos döntőjében ezüst minősítést kapott.

Barnabás nagyon tehetségesen rajzol és fest, de tavaly mégis úgy döntött, hogy a Színművészeti Egyetemre jelentkezik. Akkor csak az első rostáig jutott, de nem adta fel. Komoly felkészülés után az idén túljutott mindhárom megmérettetésen (rostán) és bekerült aközé a 13 ember közé, akik szeptembertől Hegedűs D. Géza osztályába járhatnak.

 

„Barnabásban ötvöződik a tehetség a szorgalommal és az alázattal, így nem meglepőek a sikerei”- mondta róla magyartanára, Torma Éva még 2016-ban.

GRATULÁLUNK BARNABÁS!

Nemzeti VERSeny 2017 – versvideoklip