Az előző évben hagyományteremtő céllal megrendezett „honfoglalás projekthét” sikerén felbuzdulva, idén ismét különleges héttel kezdtük a tanévet. A téma ezúttal a fenntarthatóság volt.

A témahét során minden évfolyam számára hasznos, az iskolai élet és a tanév sikeres elvégzését támogató programokat terveztünk és valósítottunk meg.

Az érettségi és szakmai vizsga előtt álló tanulók számára elsősorban szakmai projekteket szerveztek tanáraink. A végzős faipari technikusok ezen a héten, a fenntartható faipar elveit figyelembe véve alakították ki vizsgamunka terveiket, míg dekoratőreink a látványvilág megalkotásának fenntartható módszereit próbálgatták.

A kilencedikes gólyák heti programjában inkább a csapatépítés, közösségformálás volt a szervező elv.

A farkaserdei akadályverseny, vagy az iskolapszichológusok által szervezett csapatépítő játékok segítettek megalapozni, az iskolai munka legfontosabb egységeit, az osztályközösségeket.

A legaktívabb diákok kivették a részüket az iskolaépület karbantartásából is. Megújultak a folyosószekrények, a kirakatrendező műhely és a testnevelés öltöző padjai.

A sokszínű tanulói tevékenységet követte a tanári projektnap, melynek kiemelkedő eseménye volt a jelképes faültetés az iskolaudvaron.

A galéria képei ízelítőt adnak a témahét hangulatából.